43279 MIKSER PER PERZIERJE MX1200PRO FFG

101.00€
VAT: 18.00% (included in price)
432-482 | 5204396432796

Vegla pune elektrike te cilat kan funksione te ndryshme dhe mundesojne qe puna te kryhet sa me shpejt. Si gjithmon nuk mungon cilesia.

1 Vit Garancion.


Related Products