43282 ZHIRAF GLETI DSL750 FFG

181.00€
VAT: 18.00% (included in price)
432-332 | 5204396432826

Vegla pune elektrike te cilat kan funksione te ndryshme dhe mundesojne qe puna te kryhet sa me shpejt. Si gjithmon nuk mungon cilesia.

1 Vit Garancion. 


Related Products