41317 SHPUESE ME BATERI CHD-BL 20V PRO FFG

142.00€
VAT: 18.00% (included in price)
413-795 | 5204396413177

Vegla pune elektrike te cilat kan funksione te ndryshme dhe mundesojne qe puna te kryhet sa me shpejt. Si gjithmon nuk mungon cilesia.

1 Vit garancion.


Related Products