Pllake Gipsi e Bardhe 12.5

4.20€
VAT: 18.00% (included in price)
PLL-873

Sistemet e thata të ndërtimit ofrojnë zgjidhje për muret, tavanet, dyshemetë dhe për një gamë të gjërë funksionesh të veçanta. Sot, ndërtimi ekonomik i objekteve të mëdha moderne, nuk mund të realizohet pa përdorimin e ndërtimit të thatë. Mundësitë nuk janë shteruar akoma.


Related Products