Llaq 110 Vali

2.50€
VAT: 18.00% (included in price)
LLA-445

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME

* Jane llace te gatshme te para-perziera me baze gelqere cimento qe kane nevoje vetem per perzierje me uje.
   Ofrojne :
* Ngjitshmeri te larte ne substrat
* Punueshmeri te shkelqyer.
* Aplikim te thjeshte
* Ideal per aplikim me pompe llaci.
* Veti shume te mira per pershkrimin e avujve te ujit neper ndertesa.
* E pershtatshme per ambiente te jashtme dhe te brendshme


Related Products