Star Color Vali 25/1

23.00€
VAT: 18.00% (included in price)
STA-627

* Ngjyre ujore me emulsion te rezinave cilesore dhe aditivat e duhur qe i japin cilesite e shkelqyera per perdorim te brendshem dhoma gjumi , te femijeve dhe ndenies. mjedise pune dhe clodhjeje.
Krijon mbulim te bukur. rezistent, higjenik. mund te formulohen nje pafundesi ngjyrash sipas deshires.
Ka mbulueshmeri te larte ne siperfaqe suvaje , te patinuar ose jo, gipsi. betoni etj , duke ju dhene bukuri te persosur.
* Rezistente


Related Products