Kulir Plast Vali

22.00€
VAT: 18.00% (included in price)
KUL-394

* Fasadex eshte boje e kualitetit te Iarte per perdorim te jashtem.
Kri jon nje mbulim te bukur qe eshte:
* Rezistente nda| kushteve atmosferike(te reshura , temperatura te larta dhe te uleta , rrezeve te diellit) .
* Me aftesi difuzive
* Elastike
* Ekologjike
* Mund te formulohen nje pafundesi ngjyrash sipas deshlres

 

AFTESIA MBULUESE

* Aftesia mbuluese 2-4m2 per kg; ne varesi te siperfaqes.


Related Products