Tif-Grund 10L

15.00€
VAT: 18.00% (included in price)
TIF-621

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME

* Baze - Grund eshte nje produkt qe perdoret per trajtimin e siperfaqeve te lemuara prej betoni, plaka gipsi dhe siperfaqe te vjeteruara.
* Hollohet me uje.
* Ka force te madhe ngjitese.
* Per mure te brendshme dhe te jashtme

AFTESIA MBULUESE
* 100- 250gr/ 1 m².
Aftesia mbuluese varet nga siperfaqja ne te cilen aplikohet.


Related Products