Fasadë Full Bunjamini

17.00€
VAT: 18.00% (included in price)
FAS-877

* Perdoret per dekorimin e siperfaqeve te brendshme dhe te jashtme.
* Pas forcimit krijon n e shtrese dekorative:
* Rezistente nda| kushteve atmosferike (te reshura , temperatura te larta dhe te uleta) dhe goditjeve mekanike
* Me aftesi difuzive
* Elastike
* Ekologjike
* Mund te formulohen nje pafundesi ngjyrash sipas deshires.

 

AFTESIA MBULUESE

* Suva e zakonshme 7- 9 m2/ 25kg
* Aftesia mbuluese varet nga siperfaqja ne te cilen aplikohet.


Related Products