Abrib Full

5.00€
VAT: 18.00% (included in price)
ABR-885

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME

* Eurofasade Full eshte produkt i para-perzier, me kokrriza 1 mm-3mm e perforcuar me rezina.

Eurofasade Full ofron:
* Aftesi te larte kunder thithjes se ujit.
* Aftesi frymmarrje .
* E pershtatshme per aplikim te brendshem dhe te jashtem.
* Aplikim te lehte


Related Products