Stirofix Standard i Zi

3.75€
VAT: 18.00% (included in price)
STI-717

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME

*Ngjitësa me bazë cimento.
*Ofrojnë ngjitshmëri të lartë, elasticitet dhe rezistencë ndaj lagështisë.


Related Products