Styropor N3

40.00€
VAT: 18.00% (included in price)
STY-178

Ngjyra në pako: e bardhë dhe kaltërt

 Rezistenca në ngjeshje në 10% deformim: min. 200kPa

 Fortësia e paracaktuar: min. 200kPa

 Fortësia në prerje: min. 180kPa

 Koeficienti i përçueshmërisë së nxehtësisë (?): 0.032W/(m·K)

 Difuzioni e avullit të ujit: 20-40µ


Qmimi i Styroporit është i llogaritur per m3 ( kubik )


Related Products