Bunjakol Weiss ( Bardhë )

6.00€
VAT: 18.00% (included in price)
BUN-759
•Bunjakol C2 weiss dhe Bunjakol C2 grau janë ngjitësa për qeramikë me bazë cimento. Përdoret në ambiente të brendshme, veqanërisht atju ku kërkohet rezistencë dhe elasticitet. Klasifikohet në kategorinë e ngjitësave C2.
•Eshte i pershtatshem per ngjitjen e pllakave te qeramikes ne mure dhe dysheme , dhe ne siperfaqet e ndryshme si psh: prej betoni, tulle, llaqi etj.

          Siperfaqja ne te cilen aplikohet Bunjakol C2 duhet te jete e paster nga materialet e ndryshme , pa pluhur dhe mbetje. Rekomandohet njomja e substratit para aplikimit.


Related Products