Bunjakol Grau ( i ZI ) C1

4.20€
VAT: 18.00% (included in price)
BUN-921
•C1 weiss dhe  C1 grau janë ngjitësa për qeramikë me bazë cimento. Përdoret në ambiente të brendshme, veqanërisht atju ku kërkohet rezistencë dhe elasticitet. Klasifikohet në kategorinë e ngjitësave C1.

•Eshte i pershtatshem per ngjitjen e pllakave te qeramikes ne mure dhe dysheme , dhe ne siperfaqet e ndryshme si psh: prej betoni, tulle, llaqi etj.

•Siperfaqja ne te cilen aplikoet C1 duhet te jete e paster nga materialet e ndryshme , pa pluhur dhe mbetje. Rekomandohet njomja e substratit para aplikimit.

Related Products