Styrokoll Grau (i Zi)

3.50€
VAT: 18.00% (included in price)
STY-628

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME

*Ngjitësa me bazë cimento.
*Ofrojnë ngjitshmëri të lartë, elasticitet dhe rezistencë ndaj lagështisë.


Related Products