Styrokoll Weiss (i Bardhë)

4.00€
VAT: 18.00% (included in price)
STY-627

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME

*Ngjitësa me bazë cimento.
*Ofrojnë ngjitshmëri të lartë, elasticitet dhe rezistencë ndaj lagështisë.


Related Products